Ambianta Com Suceava / Minimarket / Brutarie / Cofetarie Home Despre noi Cofetarie Patiserie Brutarie Contact
sortimente torturi suceava
suport de torturi suceava
prajituri suceava
fursecuri suceava
produse panificatie suceava
produse patiserie suceava
coliva suceava
produse de post suceava
 
 
   
 
 
 
 
Unitatea AMBIANŢA COM din Suceava, înfiinţată la data de 28 mai 2002, este specializată în realizarea produselor de cofetărie, patiserie si panificaţie, precum şi în comerţ alimentar, dispunând de un laborator de cofetărie, o brutărie şi un centru de producţie a produselor proaspete de patiserie în Suceava, precum şi 6 magazine alimentare, cu o echipă formată din 65 de persoane.

Prin experienţa acumulată de peste un deceniu, am reuşit să ne aducem clienţii la rangul de parteneri, oferindu-le servicii şi produse de calitate, cu un raport excelent calitate-preţ, produsele remarcându-se prin calitatea superioară.

Prin calificarea si creativitatea echipei noastre reuşim să satisfacem cele mai exigente cerinţe ale clienţilor noştri. Aceasta vă garantează calitatea produselor realizate şi vă oferă adevărate creaţii aromate şi delicioase, pe care le puteţi savura în momentele deosebite din viaţa dvs.
 
Pentru clienţii noştri, atât persoane fizice, cât şi agenţi economici, AMBIANŢA COM a dezvoltat o ofertă variată de produse, astfel încât până şi cel mai exigent client poate să descopere ceva pe gustul său:
  • diferite sortimente de produse de panificaţie proaspătă din cele mai bune ingrediente – făină albă de grâu, făinuri speciale (graham, secară, tărâţe), specialităţi cu cartofi şi ceapă, colaci, etc.;
  • produse de patiserie proaspete;
  • adevărate creaţii aromate de cofetărie: prăjituri, fursecuri, torturi pentru evenimente speciale.
Doriţi să vă încântaţi familia, copiii, prietenii sau invitaţii cu fursecuri, prăjituri şi un tort de o calitate înaltă şi cu aspect deosebit?

Doriţi să vă impresionaţi persoana iubită?

Noi vă venim în ajutor, răspunzând tuturor exigenţelor dvs. ştiind cu siguranţă că o cină luată in familie este cel mai important moment, iar o prăjitură sau un tort este cel mai bun mod de a o încheia.

Unitatea noastră vă oferă produsele în pachet complet:
  • transport gratuit la locaţia evenimentului dvs pe o rază de 5 km;
  • închiriere de accesorii şi elemente decorative pentru torturi.
FACEŢI O SURPRIZĂ CELOR DRAGI!
Alegeţi produsele dorite.
Spuneţi-ne ce şi cum vreţi să arate şi noi dăm curs ideilor dvs.

Vă aşteptăm.
 
       
Suceava
Str. Victoriei nr. 16A
Telefon 0755/083664
Suceava
Str. Staţiunii nr. 1F
Telefon 0755/083665
Suceava
Str. Mihai Viteazu nr. 26
Telefon 0755/083663
Suceava
Str. Tineretului nr. 2B
Telefon 0755/083667
 
POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENŢIALITATE
©2019 SC AMBIANTA COM SRL Suceava: Minimarket - Cofetarie (torturi, prajituri, fursecuri) - Brutarie (paine, colaci, covrigi, cornuri, etc).
Creare site & optimizare Google - SANNET®.